top of page

FACILITEITEN

Ser's    Gym

Ser's Gym biedt elke dag verschillende vechtsportlessen. Jong, oud, beginner of gevorderd, we hebben een ruim aanbod aan lessen zodat we iedereen de juiste training kunnen bieden.

 

- Kickboksen

- MMA

- Boksen

- Zaktraining

- Dames kickboksen

- Jeugd kickboksen

- Veteranen kickboksen

IMG_20210707_133140_bewerkt.jpg

FITNESS    HOORN

Het is niet waar dat krachttraining alleen voor mensen is die heel gespierd willen worden. Krachttraining is ook essentieel voor vrouwen en je hoeft je geen zorgen te maken dat je eruitziet als een bodybuilder. Lichaamsbeweging is over het algemeen belangrijk voor een goede gezondheid. Krachttraining heeft meer specifieke voordelen.

 

Je lichaam bestaat uit heel veel spieren. Het is dus belangrijk dat je al die spieren goed verzorgt.

KEURMERK VECHTSPORTAUTORITEIT

De Zwaagse sportschool Ser’s Gym heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De sportschool voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.
De gym van Ser Sporkslede verzorgt lessen in kickboksen, MMA en boksen voor volwassenen en jongeren van alle niveaus. Van onervaren beginners tot (aanstaande) topsporters trainen in dezelfde zaal, allemaal met hun eigen ambities.


“Nu nog mag iedereen zich trainer noemen en ergens les geven, tot ergernis van velen in de vechtsport,” stelt Herbert Dekkers, voorzitter van de Nederlandse Vechtsportautoriteit. “Hang een bokszak op in je schuur en noem jezelf sportschool: daar willen de vechtsportsector en gemeenten van af. Daarom is het Keurmerk Vechtsportautoriteit in het leven geroepen.” De Nederlandse Vechtsportautoriteit is de toezichthoudende organisatie voor het kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts (mma) in Nederland. Hierin wordt samengewerkt met de vechtsportbonden en overheden, met steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sportkoepel NOC*NSF.


Het keurmerk geeft de gemeente zicht op de kwaliteit van vechtsportscholen. Zo kunnen ze de rotte appels gaan weren, en samenwerking zoeken met de sportscholen die hun zaken wel op orde hebben. Op den duur zullen gemeenten alleen samenwerken met keurmerkhouders. Sportscholen zonder keurmerk worden straks uitgesloten van wedstrijden. “Ook voor sporters is het Keurmerk goed,” stelt Dekkers. “Nederland is een topland in de vechtsport. Die positie kan je alleen houden als iedereen de lat hoog legt. Dat begint bij de gyms.”

Meer informatie:

Ser Sporkslede

sersgym@hotmail.com

06-83257118

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag: 08:45 - 22:00

Vrijdag: 08:45 - 21:00

Zaterdag: 09:30 - 15:00

Zondag: 10:00 - 14:00

CONTACT

De Oude Veiling 99

1689 AD

Zwaag

sersgym@hotmail.com

+31 (0) 6 83257118

KVK

65540611

TERMS & CONDITIONS

SOCIAL MEDIA

  • Facebook
  • Instagram
LOGO-SER'S-GYM.png
Logo Fitnesshoorn_blauw-wit.png
bottom of page