VETERANEN TRAINING

Je hoeft geen “oude bokser” te zijn om aan onze veteranen training mee te kunnen doen. Deze training is voor alle mannen die graag de bokshandschoenen aantrekken om hun bokstechniek te verbeteren of zelfs aan te leren en die graag een zowel fysiek als lichamelijk sterker willen worden. Tijdens de training worden diverse vechtsportdisciplines gedoseerd in combinatie met kracht en conditie. Omdat ouderen nou eenmaal blessuregevoeliger zijn en zij een andere invulling van een verantwoorde training vragen, willen wij een vechtsportles voor deze steeds groter wordende doelgroep aanbieden. De training is minder prestatiegericht, maar uitermate geschikt voor onderhouden en/of opbouwen van de conditie en vechtsporttechnieken. De trainingen zijn een combinatie van kickbokstraining en kracht- en conditietraining. Er wordt op kussens of elkaars beschermingsmiddelen gestoot of getrapt.

ONZE KICKBOKSTRAINING BIEDT:
 Een uitlaatklep voor de dagelijkse stress.
 Een lekker uurtje trainen tussen de mannen (niet de jonge jongens).
 Onderhoud aan en opbouw van spieren.
 Een boost voor de algemene gezondheid.
 Zowel mentaal als lichamelijk een sterk en goed gevoel.
 Een groei van zelfvertrouwen en weerbaarheid.​


VANAF WELKE LEEFTIJD?
Hoe oud (of jong) moet je zijn om mee te mogen doen met Veteranentraining?


“Je bent zo oud als je jezelf voelt” zegt men wel. Om die reden zal er steeds individueel beoordeeld worden of een deelnemer in deze groep past. Het is belangrijk om op elke leeftijd te blijven trainen. Hiermee worden vele ziektes en andere vervelende aandoeningen voorkomen of zelfs genezen.

PROEFLES
Wil je toch wel graag die bokshandschoenen aantrekken? Om even lekker alle frustraties eruit te gooien, maar ook om je conditie een flinke boost te geven? Of wil je juist je zelfbeheersing ontwikkelen?

Kom dan langs voor een gratis proefles. Handschoenen en scheenbeschermers kunnen voor de eerste paar lessen geleend worden. Als er besloten wordt door te gaan vragen we je deze zelf aan te schaffen. Wij bieden een mooie set bokshandschoenen en scheenbeschermers aan voor een scherpe prijs.