JEUGD KICKBOKSEN

De Jeugdkickbokslessen zijn voor alle kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Zowel jongens als meisjes trainen in dezelfde les. Ze leren een grote dosis zelfbeheersing en respect voor elkaar. Het zelfvertrouwen en de weerbaarheid krijgen een enorme boost. Tijdens de trainingen komen techniek en conditieverbetering op een speelse wijze aan bod. De kinderen stoten en schoppen te allen tijde tegen kussens of elkaars beschermingsmiddelen. Nooit op het lichaam.
Ook bieden wij anti-pest trainingen voor kinderen die gepest worden of die bang zijn om gepest te gaan worden. Wij leren uw kind om te gaan met vervelende situaties. Niet door agressie te stimuleren, maar om die juist te beheersen. Uw kind gaat met meer zelfvertrouwen en ontspannen de wereld in.

 

"Zelfvertrouwen, weerbaarheid, kracht, 
​zelfbeheersing, plezier, respect = kickboksen!"

PROEFLES
Is kickboksen iets voor jou? Kom langs en doe mee met een gratis proefles. Er zijn altijd goede bokshandschoenen beschikbaar voor de proefles.

Handschoenen en scheenbeschermers kunnen voor de eerste paar lessen geleend worden. Als er besloten wordt door te gaan vragen we je deze zelf aan te schaffen. Wij bieden een mooie set bokshandschoenen en scheenbeschermers aan tegen een scherpe prijs.

MEEDOEN NOORDKOP
Ook zijn wij aangesloten bij Meedoen Noordkop voor gezinnen met minima inkomens. De gemeente Schagen biedt kinderen tot 18 jaar een vergoeding om te sporten.

Kijk hiervoor op www.meedoennoordkop.nl

CONTACT

Tel: +31 (0) 6 83 25 71 18

SER'S GYM

De Oude Veiling 99

1689 AD

Zwaag

sersgym@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

FITNESS HOORN

De Oude Veiling 99

1689 AD

Zwaag

www.fitnesshoorn.com

SER'S GYM / GYMM 33

De Huisweid 11

1749 EL

Warmenhuizen

KVK

65540611

ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2020 by Thousand Feet. All rights reserved.