JEUGD KICKBOKSEN

De Jeugdkickbokslessen zijn voor alle kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Zowel jongens als meisjes trainen in dezelfde les. Ze leren een grote dosis zelfbeheersing en respect voor elkaar. Het zelfvertrouwen en de weerbaarheid krijgen een enorme boost. Tijdens de trainingen komen techniek en conditieverbetering op een speelse wijze aan bod. De kinderen stoten en schoppen te allen tijde tegen kussens of elkaars beschermingsmiddelen. Nooit op het lichaam.
Ook bieden wij anti-pest trainingen voor kinderen die gepest worden of die bang zijn om gepest te gaan worden. Wij leren uw kind om te gaan met vervelende situaties. Niet door agressie te stimuleren, maar om die juist te beheersen. Uw kind gaat met meer zelfvertrouwen en ontspannen de wereld in.

 

"Zelfvertrouwen, weerbaarheid, kracht, 
​zelfbeheersing, plezier, respect = kickboksen!"

PROEFLES
Is kickboksen iets voor jou? Kom langs en doe mee met een gratis proefles. Er zijn altijd goede bokshandschoenen beschikbaar voor de proefles.

Handschoenen en scheenbeschermers kunnen voor de eerste paar lessen geleend worden. Als er besloten wordt door te gaan vragen we je deze zelf aan te schaffen. Wij bieden een mooie set bokshandschoenen en scheenbeschermers aan tegen een scherpe prijs.

MEEDOEN NOORDKOP
Ook zijn wij aangesloten bij Meedoen Noordkop voor gezinnen met minima inkomens. De gemeente Schagen biedt kinderen tot 18 jaar een vergoeding om te sporten.

Kijk hiervoor op www.meedoennoordkop.nl

CONTACT

Oudevaart 65a - 1749CH

Warmenhuizen

sersgym@gmail.com

+316 83257118

Algemene voorwaarden

KVK: 65540611

© 2019 by Thousand Feet - www.thousandfeet.nl

VISIT

LOCATIONS

Oudevaart 65a - 1749CH

Warmenhuizen

De Oude Veiling 99 - 1689 AD

Zwaag

Westerhof 14 - 1733 VJ

Nieuwe Niedorp

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter